duminică, 28 aprilie 2013

Dublă pentru Urdea și prima victorie în 2013 - Precizia Breaza - CSO Plopeni 3-1 (1-0)

Stadion: „Parc”. Spectatori: 300
Au marcat: Gogă (18), V. Urdea (76, 87) / Mar. Stanciu (49)
Precizia Breaza: Blidaru - Goran, Soreanu, Cazan, Brânzea - Cojocaru (83 A. Istrati), Fl. Voinea (62 Heroiu), Duricu, Negotei - V. Urdea, Gogă (89 Fl. Vasile). Rezerve neutilizate: Tomșa - Boroș, R. Istrati, C. Vasile. Antrenori: Cornel Vasilescu (principal), Robert Istrati (secund)
CSO Plopeni: M. Șandru - Mih. Stanciu, Știrbu, Trică, A. Radu - Mar. Stanciu, Pârvu (84 Nicorescu), M. David, Căpraru - Nica (57 B. Dumitru), Puiuleț. Rezerve neutilizate: Plachta - Stoica, Ad. Stanciu. Antrenor: Marius Voicilă.
Cartonașe galbene: V. Urdea 32, A. Istrati 90/Mar. Stanciu 18, Mih. Stanciu 80
Arbitri: Laurențiu Piciu - Sorin Nistor (Ploiești), Mircea Rusu (Bertea). Observator: Marian Deaconu (Ploiești)

După o serie neagră de rezultate fără victorie, echipa noastră a spart gheața astăzi și a dispus, meritat, cu 3-1, de fosta divizionară a treia CSO Plopeni. Deși înainte de acest meci
s-a simțit o presiune asupra tuturor celor 18 jucători de pe foaia de joc și a tuturor membrilor staffului, evoluția celor din teren a adus fericirea în tabăra noastră cât și pentru cei 300 de spectatori aflați în tribune. În tur formația din Plopeni a reușit să ne învingă cu mare greutate cu 2-1, dintr-un penalty acordat ușor de Bogdan Zahiu, așa că jucătorii formației noastre au avut în vedere și luarea revanșei după acea partidă. Meciul a început mai bine pentru oaspeții noștri care puteau deschide scorul în minutul 4, dacă inspirația lui Soreanu de a respinge excelent mingea de pe linia porții goale nu ar fi existat. A urmat apoi o perioadă de joc echilibrat, dar în minutul 18 acest echilibru s-a rupt, Mugurel Gogă reușind să înscrie în primul său meci din acest sezon sub culorile echipei noastre, acesta fiind absent datorită unor probleme personale pentru o perioadă mai lungă de timp. Din acest moment a început o perioadă de dominație copioasă a echipei noastre și numai lipsa de inspirație a făcut ca scorul pauzei să rămână 1-0. Repriza a doua a început cum nu se poate mai prost pentru echipa noastră, deoarece la o lovitură liberă Marian Stanciu a reușit să restabilească egalarea pe tabela de marcaj; a urmat apoi o serie foarte lungă de cornere la poarta lui Blidaru, acesta reușind însă să boxeze aproape fiecare minge periculoasă. În minutul 75, la o fază care nu anunța nimic, Negotei a șutat de la 20 de metri, portarul Șandru a fost păcălit, iar Valentin Urdea, urmărind bine, a trimis în poarta goală declanșând strigăte de bucurie în tribunele stadionului. Jucătorii de la Plopeni au încercat câteva ultime forțări în minutele de final, dar fără succes, pentru ca în minutul 87 același Urdea să spulbere orice incertitudine și să înscrie pentru 3-1 după o lovitură genială de cap. S-a declanșat sărbătoarea generală atât în tribune cât și la vestiare, dar ne vedem de lungul nasului și mergem, vineri, pe stadionul „Matizol”, pentru a înfrunta formația Voința Vadu Părului, într-un meci din care ne dorim să obținem punct(e), deși vom avea din nou o misiune grea, în ciuda faptului că întâlnim lanterna roșie.

Celelalte rezultate:

Astra II Ciorani - FC Bănești 4-1
CS Ceptura - AS Ploiești 1-1
Brădetul Ștefești - Voința Vadu Părului 2-1
CSM Câmpina - CS Păulești 6-2
Progresul Drăgănești - Avântul Măneciu 1-1
Petrolistul Boldești - AFC Brebu 1-0
Chimia Brazi - CS Blejoi 2-5
Caraimanul Bușteni - Unirea Urlați 3-0

Etapa următoare (Vineri, 3 mai, ora 18.00)

Voința Vadu Părului - Precizia Breaza
AFC Brebu - CSM Câmpina
CS Blejoi - Caraimanul Bușteni
CSO Plopeni - Petrolistul Boldești
CS Păulești - Chimia Brazi
Avântul Măneciu - AS Ploiești
FC Bănești - CS Ceptura
Unirea Urlați - Astra II Ciorani

Progresul Drăgănești - Brădetul Ștefești