sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Felicitări, campioni de toamnă!


Petrolul Băicoi - Precizia Breaza 0-3 (0-2)

Concentrați la maxim, jucătorii echipei Precizia Breaza au învins la Băicoi cu scorul de 3-0, adjudecându-și primul loc în clasament și implicit titlul de campioni de toamnă.

Prima parte a jocului a început riscant, atât echipa-gazdă cât și oaspeții ratând două ocazii mari de gol, câte una de fiecare parte, portarul Herascu salvând echipa noastră, iar de partea cealaltă șutul lui Șovăială trecând puțin peste poarta lui Ghiță. În minutul 8, o centrare excelentă a lui Negotei a fost transformată de Dumitru în gol, printr-o superbă lovitură de cap. Au urmat apoi două goluri anulate just formației noastre, de fiecare dată pe motiv de off-side, dar Bădărău a reușit să mărească diferența în minutul 39. Repriza a doua a fost ceva mai slabă, dar a cuprins și ea un gol, reușit de I. Șovăială, care a pecetluit victoria echipei brezene. Profitând astfel de înfrângerea echipei Tricolor Varnița, echipa noastră este campioană de toamnă!

Echipa dorește să mulțumească suporterilor care și-au încurajat în mod superb favoriții, meci de meci.

Mulțumim și domnilor Ferăstrăeru Nicolae, primarul orașului Breaza, și Dragoș Bercăroiu, pentru susținerea acestui vis care încet-încet se materializează.

Dorim ca pe data de 20.11.2011, la meciul cu Unirea Cocorăștii Colț, echipa noastră să fie încuraată de un număr cât mai mare de fani, de aceea vă așteptăm la stadion! Intrarea este LIBERĂ!

Precizia: Herăscu - Cîrstei, Brînzea, Soreanu, Bădărău - V. Urdea, M. Dumitru, Duricu, Negotei - Șovăială (cpt.), Cojocaru. Au mai evoluat: Istrati, Fl. Voinea, Heroiu. Rezerv
ă neutilizată: Dinoiu. Antrenori: Istrati Robert, Vasilescu Cornel.

Arbitri: Zahiu Bogdan (Ploiești) - Lefter Cristian (Urlați), Rusu Mircea (Bertea). Observator: Vasiloiu Ion (Ploiești)