duminică, 8 aprilie 2012

Eșec nemeritat

Precizia Breaza - CS Negoiești 0-1 (0-0)

Precizia: Herascu - Cîrstei, Cazan, Soreanu, Brînzea (cpt.) - Dumitru (60 Istrati), Cojocaru, Gogă (45 Duricu), Bădărău - Urdea, Șovăială. Rezerve neutilizate: D. Voinea - Fl. Voinea, Fl. Vasile, Motoroiu, Boroș. Antrenori: Cornel Vasile, Robert Istrati

Negoiești: Dinu - Tudor, Stancu, Marin, Răileanu (73 Stoica) - Moraru, Negoiță (cpt.), Achim, Lixandru - Dorobanțu, Popișteanu. Rezervă neutilizată: Toader. Antrenor: Nicolae Scarlat.

Arbitri: Viorel Căunei (Plopeni) - Doru Petre (Bucov), Marian Popescu (Ploiești). Observator: Ion Pascu (Măgureni)

Un prim eșec acasă. Un eșec nemeritat, dacă ținem cont că brezenii au dominat total meciul. S-a jucat numai la poarta jucătorilor din Negoiești, și numai norocul, dar și câteva intervenții inspirate ale portarului au făcut ca brezenii să nu înscrie. Arbitrajul a fost extrem de potrivnic brezenilor, care nu au beneficiat de două lovituri de pedeapsă evidente. În minutul 85, o decizie hilară a arbitrului Căunei (pe care îl putem trece de asemenea în categoria „demn de Ionuț Neagu”, poate chiar mai rău de atât) i-a ajutat pe cei din Negoiești să înscrie, dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri. Este un alt eșec teribil de nemeritat, cu atât mai mult cu cât Precizia a evoluat acasă. Ținem să cerem scuze suporterilor care ne-au susținut de-a lungul întregului meci și promitem să nu îi dezamăgim sâmbăta viitoare, când efectuăm deplasarea la AS Târgșorul Vechi, meci urmat de importanta partidă cu CS Ceptura.







Celelalte rezultate:

Tricolor Varnița - Prahovița Măgureni 5-0
Dalina Bărcănești - Petrolul Băicoi 2-7
CS Valea Doftanei - Cetatea Coada Izvorului 2-1
AS Mislea - Prahova Nedelea 3-0
CS Cornu - AFC II Filipeștii de Pădure 3-0
Conpet II Ploiești - Gloria Ologeni 3-1
AS Târgșorul Vechi - Viitorul Aricești 3-2
Sori Târgșorul Nou - Unirea Cocorăștii Colț 1-3