luni, 30 aprilie 2012

Remember: Cupa României, Sezonul 2010-2011: Precizia Breaza - Intersport Filipești de Târg 3-2

Vă invit să ne reamintim, după emoțiile tragerii la sorți, de un meci de Cupă de anul trecut, în care înfruntam a doua clasată, Intersport Filipeștii de Târg. Deși în minutul 30 totul părea a fi „pro Filipești”, soarta meciului s-a decis în repriza a doua. Acest articol nu a fost niciodată publicat.

„PRECIZIA BREAZA-INTERSPORT FILIPEȘTI 3-2(1-1)

În data de 4 decembrie 2010, pe o ploaie torențială, echipa locală a disputat un ultim meci în fața propriilor suporteri, pe 2010, întâlnind echipa Intersport Filipești, ocupanta locului 2 în aceeași serie.
Meciul părea să aibă un curs normal, asa cum eram obișnuiți la toate meciurile de campionat de pe teren propriu, echipa noastra creându-și numeroase ocazii de gol încă de la inceputul meciului, până când, în minutul 22, din singura ocazie de până atunci, oaspeții au reușit să deschidă scorul. Era o primă lovitură pe care avea să o primească echipa noastră; de parcă nu ar fi fost de ajuns, in minutul 36 arbitrul l-a eliminat pe Pescaru, dintr-o fază discutabilă.
Din acest moment, totul parcă mergea înspre o victorie clară a oaspeților, dar jucătorii noștri au reușit până la pauză egalarea, prin reușita lui M. Gogă.
După pauză, jucătorii au intrat mai încrezători și mai mobilizați, și au reusit să preia conducerea, în minutul 52, prin același M. Gogă. În minutul 75 oaspeții au mai primit un cadou, de la arbitrul partidei, o lovitură de la 11 metri transformată de căpitanul Modrișan.
Din acel moment tribunele au explodat și au încurajat echipa, ducându-i spre o victorțe muncită și pe deplin meritată, obținută în minutul 85 prin golul lui Soreanu.
La final, președintele clubului, dl. Laurențiu Urdea, a declarat: ,,Țin să-i felicit pe băieți pentru acest parcurs bun. În ciuda faptului că suntem o echipă nou înființată, am reușit să ne impunem în fața acestor jucători ai unei echipe de tradiție, care încearcă și promovarea în primul eșalon prahovean".
Conform tragerii la sorți, următorul meci din cupă va avea loc la 26 februarie, anul viitor, in compania formației Chimia II Vadu Săpat. Până atunci, conducerea a anunțat mai multe meciuri amicale, unul dintre ele împotriva divizionarei a III-a Chimia Brazi.