joi, 18 aprilie 2013

Avancronică: E nevoie de prima victorie în 2013

Precizia Breaza - CS Păulești
21.04.2013 ora 11, stadion „Parc” din Breaza

Jucătorii noștri revin în fața propriilor suporteri după o înfrângere amară și grea, dar pentru a disputa un meci greu dar care trebuie câștigat pentru a căpăta siguranță în clasament. Adversara echipierilor noștri va fi formația locală din Păulești care
ocupă la momentul acesta locul al nouălea în clasament. Ultimul rezultat al păuleștenilor în campionat este un 9-0 cu Brădetul Ștefești dar aceștia au bifat în această săptămână o prezență în Cupa României, într-un meci pierdut de aceștia cu 2-1 la Cornu, meciul fiind vizionat și de staff-ul tehnic al formației noastre care și-a luat notițe în vederea pregătirii tacticii ce urmează a fi abordate în jocul de duminică. În tur echipa noastră a pierdut la Păulești la un scor mult prea dur față de realitatea din teren dar fiecare din compnenții lotului și staff-ului tehnic abordează meciul cu seriozitate maximă, deoarece va fi nevoie de multă ambiție, dăruire și disciplină tactică. Singura indisponibilitate din lot este legată de mijlocașul Nicolae Ion, suspendat după partida de etapa trecută după o eliminare. Este nevoie ca acest meci să fie câștigat pentru formarea unui moral bun în vederea partidei cu AFC Brebu din etapa intermediară de marți; vor urma apoi alte dueluri grele, dar din care trebuie să obținem cât mai multe puncte posibil pentru ca duelurile dintre echipele ce se află în luptă pentru pozițiile neretrogradabile să nu implice și formația noastră. Vă așteptăm ca de obicei la stadion și sperăm să vă putem oferi un motiv de bucurie. HAI PRECIZIA!

Meciul va fi arbitrat de o brigadă avându-l la centru pe Bogdan Zahiu (Ploiești), ajutat de Louis Oprescu (Ploiești) și Alexandru Mihăilă (Băltița). Observator va fi domnul Constantin Miclea (Bușteni).