duminică, 21 aprilie 2013

Dacă s-ar juca doar o repriză...

Precizia Breaza - CS Păulești 1-3 (1-1)
În tur: 5-0 (etapa a VIII-a)
Au marcat: Șovăială 25 1-0 / Zapodeanu 42 1-1, V. Anghel 59 1-2, Vasile Cristian 87 1-3
Stadion: Parc, Breaza. Spectatori: 450
Arbitri: Zahiu Bogdan - Oprescu Louis (Ploiești), Mihăilă Alexandru (Băltița). Observator: Miclea Constantin (Bușteni)
Precizia Breaza: 1 - Tomșa, 17 - Brânzea, 6 - Soreanu, 5 - Goran, 18 - Boroș, 7 - Negotei, 8 - Duricu, 16 - Fl. Voinea ('78 3 - R. Istrati), 14 - M. Dumitru ('51 13 - A. Bădărău)('67 4 - Heroiu), 11 - Șovăială, 9 - Urdea. Nu au evoluat: 12 - Blidaru, 2 - A. Dumitru, 15 - And. Istrate, 10 - Cojocaru. Antrenori: Vasilescu Cornel (principal), Istrati Robert (secund)

Iată, dragi cititori și fani ai Preciziei, din păcate nu reușim să „reintrăm” în seria de victorii de pe teren propriu pe care formația noastră a deținut-o până în etapa
a XIV-a a turului și am acumulat o altă înfrângere, scor 1-3, cu CS Păulești, dar rămânem în graficul obiectivului propus, contracandidatele noastre nereușind să obțină puncte. Și asta în ciuda faptului că prima repriză a fost una bună pentru formația noastră, care încă din minutul 13 a obținut un penalty din care Urdea nu a putut să-l învingă pe portarul advers care a ghicit colțul și a scos în corner. Totuși, golul a venit pentru echipa noastră care a înscris în minutul 25 prin Șovăială, servit cu o centrare excelentă a lui Duricu, lovitura de cap a înaltului atacant brezean nepermițându-i portarului Banu să poată opri golul. Imediat au urmat alte două ocazii, prin Urdea și Brânzea, care au încercat poarta adversă din șuturi de la distanță, acestea ratând însă ținta. Păuleștenii au răspuns printr-o lovitură liberă de la 28 de metri, parată însă de Tomșa. Apoi, inexplicabil, jucătorii formației noastre au făcut pasul înapoi și, cu câteva minute înainte de pauză, Zapodeanu a egalat printr-o neatenție la un corner. Repriza a doua a început bine pentru formația noastră, totul culminând cu eliminarea justă a lui Chejnoiu, în minutul 50, pentru două galbene. La numai 5 minute, Urdea a ratat o altă ocazie, după ce a driblat un fundaș advers și a șutat la colțul scurt dar Banu a intervenit decisiv. Din păcate, în minutul 59 meciul a luat o turnură neplăcută, după ce Anghel a înscris pentru 2-1. Jocul s-a stins, iar în minutele de final Vasile Cristian a dat lovitura de grație pentru 3-1. Acest meci ne dorim să-l uităm cât mai repede cu atât mai mult cu cât ne așteaptă un meci foarte greu marți, la Brebu. Trebuie însă să revenim cu picioarele pe pământ, deoarece și în meciul de la Brebu, ca de altfel în mai toate deplasările o să avem probleme cu absențele din lot.

Celelalte rezultate ale etapei:

Chimia Brazi - AFC Băneşti 1-2
Petrolistul Boldeşti - CS Blejoi 3-0
CSM Câmpina - Unirea Urlaţi 3-0
Caraimanul Buşteni - AS Ploieşti 0-2
Brădetul Ştefeşti - AFC Brebu 4-2
Progresul Drăgăneşti - CSO Plopeni 0-1
Voinţa Vadu Părului - Avântul Măneciu 1-5
Astra II Ciorani - CS Ceptura 6-1