marți, 23 aprilie 2013

O înfrângere nemeritată...

AFC Brebu - Precizia Breaza 3-1 (1-0)
În tur: 3-2 (etapa a IX-a)
A marcat pentru Precizia: And. Istrate (75)
Stadion: Local Brebu. Spectatori: 150
Arbitri: Codreanu Bobi - Florescu Ionuț (Ploiești), Dobre Nicolae (Colceag)
Precizia Breaza: 1-Tomșa, 3-C. Vasilescu, 16-Fl. Voinea, 7-Negotei, 21-L. Urdea (64 18-A. Dumitru, 11-Șovăială, 10-Cojocaru (cpt.), 14-Fl. Vasile, 9-V. Urdea, 17-R. Istrati (57 19-And. Istrate). Antrenori: Vasilescu Cornel (principal), Istrati Robert (secund)

Din păcate, și după această etapă a XXVI-a echipa noastră nu rămâne decât cu un punct luat în deplasare, pierzând astăzi, scor 1-3, la Brebu. Cei doi antrenori ai formației
noastre au avut o misiune dificilă încă de dinainte de fluierul de start al partidei, lipsa unui contingent mare de titulari aducând dificultăți pentru tehnicienii brezeni, care au fost nevoiți chiar ei să înceapă meciul ca titulari, alături de președintele grupării (!!!), Laurențiu Urdea. Pe teren lucrurile au început prost pentru formația noastră, scorul fiind deschis de gazde încă din minutul 4. A urmat apoi, însă, un adevărat asalt la poarta brebenilor, ocaziile lui Istrati (minutul 11, șut din 8 metri pe lângă bară, după o angajare excelentă a lui L. Urdea) și V. Urdea (minutul 23, șut de la 25 de metri respins cu greu de portarul gazdelor) dând încredere echipei noastre. În minutul 25 a avut loc un moment psihologic al jocului, arbitrul Bobi Codreanu refuzând formației noastre o lovitură de pedeapsă mai mult decât evidentă, la un henț în careu clar al unui jucător brebean. Repriza a doua a început cum nu se putea mai rău pentru formația noastră, care s-a văzut repede cu alte două goluri în „traistă”. Amarul înfrângerii a fost domolit de tânărul And. Istrate, care la numai 15 ani, și la al treilea meci în campionatul Ligii A, a înscris și primul său gol. Urmează pentru echipa noastră o serie de meciuri grele, cu CSO Plopeni, Voința Vadu Părului, Progresul Drăgănești și Brădetul Ștefești, dar ne propunem să obținem cât mai multe puncte din această serie de meciuri.