luni, 28 noiembrie 2011

Meci de infarct

Cetatea Coada Izvor - Precizia Breaza 6-5 (2-2)

Un meci complet stricat de arbitri, care au fost numai...2 din 3. După ce echipa noastră a deschis scorul în minutul 1 prin Soreanu, arbitrul de centru care era probabil unul din tușieri - deoarece nu avea cartonașe, un lucru ca ăsta nu poate fi văzut decât în România - a dictat penalty pentru gazde la un henț văzut numai de el. Scorul a fost întors apoi la 2-1 de gazde, la pauză fiind însă 2-2.
Repriza a doua a fost dominată de violență. Fanii echipei gazdă au încercat să-l agreseze pe Iustin Șovăială, deși echipa lor mai înscrisese de 3 ori și adusese scorul la proporții grave. Brezenii au înscris însă de 3 ori în 7 minute, fiind însă învinși la ultima fază, după un evident fault la portar. Arbitrul nu putea să vadă fiindcă...făcea pe tușierul, la 25 de metri de fază. Spectatorii gazdelor au năvălit pe teren în acel moment, deși nu se fluierase sfârșitul meciului. Ca în Vestul Sălbatic.

Precizia: Herascu - Brînzea, Cazan, Soreanu (cpt.), Bădărău - Duricu, Dumitru, Cojocaru, Ionescu - Șovăială, Urdea. Au mai jucat: Heroiu, Negotei, Istrati, Olteanu. Rezerve neutilizate: D. Voinea, Fl. Voinea, Dinoiu. Antrenori: Vasilescu Cornel, Istrati Robert.

Celelalte rezultate:

Unirea Cocorăștii Colț - Tricolor Varnița 3-2
Dalina Bărcănești - Sori Târgșorul Nou întrerupt în minutul 22
Petrolul Băicoi - CS Cornu 7-1
Prahova Nedelea - Conpet II Ploiești 2-1
Viitorul Aricești - Prahovița Măgureni 5-0
AS Mislea - CS Valea Doftanei 1-0
Gloria Ologeni - AS Târgșorul Vechi 0-1
AFC II Filipești - CS Negoiești 5-3