sâmbătă, 4 februarie 2012

Remember: AS Precizia Breaza - CS Valea Doftanei 6-0 (2-0)

Vă invit să urmăriți rezumatul meciului din ultima etapă a Ligii B Prahova, disputat între echipa locală AS Precizia Breaza și CS Valea Doftanei.

Meciul a fost câștigat lejer de echipa noastră, care a înscris primul gol prin Soreanu (foto) în minutul 21, după câteva ocazii bune de a înscrie ratate de alți coechipieri de-ai săi. În minutul 45, Ionescu a marcat pentru 2-0, stabilind scorul pauzei. La 7 minute de la reluarea jocului, V. Urdea majorează scorul la 3-0, Fl. Voinea marcând pentru 4-0 cu o lovitură de cap. Golul de 5-0 poate fi considerat golul meciului, realizat după o fază magnifică finalizată de același V. Urdea. În minutul 81, Drăgoi închide tabela cu golul de 6-0, printr-un șut de la 8 metri direct în vinclu. Precizia termina astfel primul sezon, pe locul al șaptelea, dar cu obiectivul viitorului sezon deja în mintea jucătorilor.

Formula: D. Voinea - Chițu, A. Urdea, Fl. Voinea, Soreanu - Duricu, Drăgoi, Heroiu, Chițu - V. Urdea, Istrati (cpt.). Au mai jucat: Herăscu, Dinoiu, Ionescu, Manta. Antrenor: Vasilescu Cornel.