miercuri, 9 mai 2012

Cu fruntea sus...


CSM Câmpina - Precizia Breaza 3-2 după prelungiri (1-1, 2-2)

Marcatori: Bogdan Stroe (42, 56), Cătălin Zapodeanu (111)/Valentin Urdea (6), Iustin Șovăială (75)

CSM Câmpina: Lepădatu - Gânju, Radu, Zăpodean - Olteanu, Burloiu, Ilioiu, Budileanu - Vintilă, Stroe. Au mai evoluat: Chivu, Bej. Rezervă neutilizată: T. Boșilcă. Antrenori: Ion Burchi, Robert Stoica.
Precizia Breaza: Blidaru - Cîrstei, Cazan, Soreanu (cpt.), Brînzea - Duricu, M. Dumitru, Cojocaru, Bădărău - V. Urdea, Șovăială. Au mai evoluat: Herăscu - Boroș, Fl. Voinea. Rezerve neutilizate: Vasile, Istrati, A. Dumitru. Antrenori: Cornel Vasilescu, Robert Istrati.

Arbitri: Ovidiu Oprea - Ciprian Geambazu, Mădălina Crăciun. Observator: Silviu Crângaşu.

Ieri, pe o căldură mare, la Câmpina, s-au înfruntat formațiile CSM Câmpina și Precizia Breaza, într-un meci contând pentru sferturile de finală ale Cupei României. Deși în primele minute posesia a aparținut în mare parte câmpinenilor, Precizia a reușit să fructifice perfect o ocazie de gol și Valentin Urdea (foto) a profitat de o nesincronizare a câmpinenilor înscriind cu un lob perfect. Brezenii au încercat mai apoi să se apere, singurele lor ocazii de gol din prima repriză fiind oprite de centralul Oprea, de câteva ori opririle fiind greșite. Câmpinenii au fost băgați „în ședință” de Blidaru, care a făcut un meci excelent la debut, deși a evoluat doar 60 de minute. Scorul la pauză a fost până la urmă 1-1, Stroe înscriind înainte de pauză cu o lovitură puternică de cap. În repriza a doua, câmpinenii s-au grăbit să ia avantaj, Stroe învingându-l din nou pe Blidaru cu un șut de la 25 de metri. În minutul 60, Blidaru a fost nevoit să oprească un gol ieșind din careu și lovind mingea cu mâna, fiind eliminat. Câmpinenii s-au retras apoi în defensivă, ceea ce s-a dovedit o greșeală, fiindcă, după o pasă de la Urdea, Șovăială a readus egalitatea pe tabelă. Cum scorul a rămas 2-2, s-a trecut la prelungiri, unde câmpinenii au înscris în minutul 111, printr-un șut al lui Zăpodeanu care a trecut de o îngrămădeală a jucătorilor în careu. Deși am pierdut, ieșim din această competiție onorabil și sperăm ca la anul parcursul nostru să nu se mai oprească în sferturile de finală. Mulțumim suporterilor care ne-au susținut în această deplasare și îi așteptăm duminică la meciul cu Conpet II Ploiești

Sursă foto: Sport-Campina