luni, 7 mai 2012

Avancronică: Un alt derby local

CSM Câmpina - Precizia Breaza
Marți, 08.05.2012, ora 17.30, Stadion „Poiana” Câmpina

După o revenire impresionantă în meciul cu CS Cornu, Precizia Breaza are un nou derby local, împotriva echipei CSM Câmpina, în sferturile de finală ale Cupei României. CSM-iștii vin după o serie de patru victorii consecutive în Liga A, ultima fiind în fața Caraimanului Bușteni, 1-2 în deplasare. În ultima etapă de Cupă, CSM a dispus lejer de Gloria Vâlcănești, cu scorul de 8-1. În ultimul meci oficial direct, Precizia s-a impus cu 2-1 prin reușitele lui Istrati și Urdea. Meciul va fi unul deosebit de greu pentru echipa noastră, dar nu spunem nu unei posibile calificări, deși adversarul își dorește probabil la fel de mult ca noi calificarea mai departe. Orișice s-ar întâmpla în meciul de mâine, trebuie să recunoaștem că băieții noștri au reușit o performanță remarcabilă. Și pentru a-i ajuta să meargă mai departe, punem iar la dispoziție un autocar, care va pleca de la ora 16:00 de la stadion. Așadar, vă invităm să fiți iar alături de echipa orașului.

Arbitri: Ovidiu Oprea (Ploiești) - Ciprian Geambazu (Bușteni), Mădălina Crăciun (Negoiești).
Observator: Silviu Crângașu (Ploiești)

Celelalte meciuri:

Unirea Câmpina - Dero Ploiești, stadion Rafinărie - Câmpina
Arbitri: Bobi Codreanu - Emil Mateescu, Bogdan Banu (toți din Ploiești). Observator: Ion Pascu (Măgureni)

CS Blejoi-Vispești - Avântul Măneciu, stadion Blejoi
Arbitri: Ionuț Neagu (Poienarii Apostoli) - Louis Oprescu (Ploiești), Robert Nuțu (Ploiești). Observator: Constantin Safta (Iordăcheanu)

Petrolistul Boldești - CS Păulești, stadion „Viorel Mateianu” - Boldești
Arbitri: Mihai Amorăriței (Câmpina) - Valentin Dumitru (Gherghița), Roxana Bănăseanu (Câmpina). Observator: Marian Deaconu (Ploiești)