duminică, 22 iulie 2012

Egal în cel de-al doilea amical


Precizia Breaza - Olimpia Slobozia 3-3 (1-1)

Cu un lot mult mai complet, cei doi antrenori brezeni au înfruntat altfel meciul cu Olimpia Slobozia, echipă ce evoluează în primul eșalon județean din județul Ialomița.


Încă de la primul fluier, ambele echipe au întâmpinat dificultăți datorate căldurii excesive, jocul transformându-se rapid într-unul de uzură. Primii au reușit să înscrie oaspeții, în minutul 10. Brezenii au ratat apoi mai multe ocazii, pentru a egala cu puțin timp înainte de pauză, prin Voinea, un gol ce-i drept ciudat. După cele 15 minute de odihnă, jocul a părut să revină pe un făgaș de normalitate, când Șovăială a punctat pentru 2-1 cu un șut din apropiere.


Oaspeții au reușit, însă, din nou, să preia conducerea, prin două goluri înscrise într-o succesiune rapidă. Meciul părea, în acele momente, să se îndrepte spre o victorie a oaspeților. Lovitura de grație a dat-o însă tânărul Pădurice, care a reușit să trimită perfect pe lângă portarul advers, pentru un egal echitabil.

Cei doi antrenori brezeni au folosit următorii jucători: Blidaru - Cazan, Soreanu, Brânzea, Bădărău - Gogă, Fl. Voinea, Duricu, Heroiu - Urdea, Șovăială. Au mai fost folosiți: Herescu, Pușcașu - Șerban, Nica, Pădurice, Motoroiu, Olteanu