duminică, 15 iulie 2012

Laurențiu Urdea, despre promovare și noul sezon

După meciul cu Unirea Câmpina, președintele clubului, domnul Laurențiu Urdea, a avut amabilitatea de a purta o discuție cu noi.

- Cum vi s-a părut acest sezon în care ați reușit prima promovare, un lucru pe care nimeni nu îl credea posibil la început? Cine v-a susținut în acest sezon? 

Este un lucru extraordinar pentru mine, care acum doi ani

încercam să creez o echipă și nu credeam, sincer, că îmi voi vedea atât de curând visul cu ochii. Nu este numai meritul meu, este în primul rând meritul celor 25 de jucători, celor 2 profesori și tuturor prietenilor mei care au pus umărul și au susținut acest fenomen brezean numit PRECIZIA BREAZA. Aș vrea să enumăr aici oameni precum Nicolae Ferăstrăeru, Dragoș Bercăroiu, Mihai Coman, Ștefan Herascu, Robert Bengea, Miron Borha, Ionuț Pluteanu, Constantin Duță, Antonio Istrate, Viorel Șerbănoiu, oameni cu suflet mare, oameni fără de care nu am fi reușit această promovare.


- Aveți deja stabilit un obiectiv pentru noul sezon competițional?
Obiectivul nostru principal în acest prim sezon în Liga A Prahova este clasarea în prima jumătate a clasamentului, ținând cont că vom păstra același lot de jucători.

- Ați început pregătirile pentru noul sezon competițional. În ce vor consta acestea?
Pregătirile echipei noastre au început pe 14 iulie cu un meci amical impotriva nou promovatei în Liga a III-a Unirea Câmpina și vor continua cu cel puțin 3 antrenamente pe săptămână și, bineînțeles, și cu alte meciuri amicale.

- Și-a anunțat cineva intenția de a susține clubul din sezonul competițional ce se apropie cu pași repezi?
Din păcate pentru noi și pentru susținătorii Preciziei, pot spune cu regret că nimeni nu și-a anunțat, încă, în mod special intenția de a susține acest club, cu toate că am demonstrat că suntem valoroși și, prin ceea ce am facut noi, orașul Breaza a devenit din nou cunoscut pe plan sportiv în județul Prahova și nu numai. E trist,  dar vom merge mai departe, vom lupta și vom demonstra că, dacă ceea ce faci o faci din suflet și cu plăcere, banii contează mai puțin.

- La final, ați dori să transmiteți ceva brezenilor care meci de meci și-au susținut echipa favorită din tribune?
- Aș vrea să le spun celor două, trei sute de suporteri adevărați că, în continuare, ceea ce vom face va fi pentru ei, vom lupta cu toate forțele ca Precizia să le umple sufletul de bucurie și în sezonul viitor, oricât de greu ne va fi. NU vom vinde această familie unora sau altora care încearcă să o cumpere. Insist să le mulțumesc și celor doi antrenori ai echipei, Cornel Vasilescu și Robert Istrati, și să le spun că sunt mândru de ei și le acord toată încrederea și în Liga A.